Baumit

Ideje budućnosti

NAŠA VIZIJA

„Želimo Vam omogućiti ugodan, energetski štedljiv i zdrav životni prostor.“

Zdrav, energetski osviješten i ugodan životni prostor povećava kvalitetu života. Naša četiri zida pružaju zaštitu za našu porodicu. Tu se opuštamo, punimo naše baterije da bi ispunili zahtjeve svakodnevnog života. 

NAŠA FILOZOFIJA

NAŠA FILOZOFIJA

Kvalitetno upravljanje i zaštita okoliša su duboko ukorijenjene u korporativnu viziju dvije obiteljske tvrtke već desetljećima i konstantno se implementiraju u radu Baumita.

Naša načela korporativnog upravljanja su usmjereni na ekonomske i ekološke ciljeve. Budućnost i održivo korištenje resursa, energije, minimiziranje emisije, optimizacija sirovina i korištenja goriva su zadaci koji se stalno provode.

KVALITETA

"Baumit je krovni termin za stručnosti u gradnji, za moderne, visoko-kvalitetne proizvode za dinamičnu, inovativnu kompaniju, za marketing usmjeren prema budućnosti!"

Friedrich Schmid & Dieter Kern 1988

Široka paleta kvalitetnih proizvoda, pouzdana isporuka i veliki brand jamči zadovoljstvo kupaca i siguran poslovni uspjeh.

 ISTRAŽIVANJE I   RAZVOJ  - I deje budućnosti

ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ - Ideje budućnosti

Naš odjel za istraživanje i razvoj je srce naše kompanije. To je mjesto gdje se razvijaju ideje za budućnost  i dovode na tržište.

ODGOVORNOST

Dobro promišljeno rukovanje prirodniim resursima koje nam je podarila priroda je uvijek u središtu pažnje našeg proizvodnog procesa. Zaštita okoliša je čvrsto usidrena u Baumit misiju već desetljećima.


Razvijati nove koncepte i ideje s kojima naši proizvodi mogu čak i pomoći u smanjenju emisije i potrošnje energije, kao što je Baumit WDVS, krajnji je cilj tvrtke Baumit.

 Baumit lokacija

Baumit lokacija

Sjedište:                                     
Osik 2b, 71230 Ilidža   
Tel.: +387 (0)33 566 770                 
Fax: +387 (0)33 566 771                  
e-mail: info@baumit.ba